Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Frequentielijst magneetveld mat

Dovnload 65.3 Kb.

Frequentielijst magneetveld matDatum01.08.2017
Grootte65.3 Kb.

Dovnload 65.3 Kb.

xxx.png

Magneetveld therapie


Frequentielijst magneetveld mat

Aangezichtspijn

8

 Jicht

 5

Aderverkalking

12

Kneuzingen

10

Aderziektes

5

Koude handen en Voeten

15

Allergiën

10

Kraakbeen opbouw

19

Angsttoestanden

3 – 5

Lijn

5

Artritis

19

Luchtwegen

10

Artrose

18

Lumbago

10

Astma bronchiale

15

Maagpijnen

10

Bechterew

8

Menstruatiepijnen

5

Beenvliesontsteking

6

Multiple Sclerose

10

Blaasontsteking, chronisch

5

Nervositeit

3 – 5

Bloeddruk (hoge)

6

Netvliesveroudering

10

Bloeddruk Lage

8

Neuralgien

6

Bloedsomloop zwakte

8

Neusontsteking

6 – 8

Breuken

10

Oedeem

10

Bronchitis, chronisch

12

Ontspanning

8

Cellulitis

10

Ontstekingen

2

Cholesterol

10

Opgeblazen gevoel

6 – 8

Depressie

6

Osteoporose

19

Diabetes

10

Overgewicht

10

Doofheid

5

Potentieverhoging

10

Doorbloedingsstoringen

12

Prostaat

15

Doorligwonden

5

Regeneratie

10

Duizeligheid

5

Rheuma

18

Embolie

3 – 5

Rugpijnen

10

Fantoompijnen

10

Slaapstoornissen

5

Fibromyalgie

18

Slagaders

8

Gangreen

5

Spierpijnen

12

Gastritis

6 – 8

Stress

8

Geheugen Verzwakking

8

Sudeck

5

Haematomen

15

Tandpijn

10

Halswervelsyndroom

6

Tendinitis

6 – 8

Hartklachten

4

Tenniselleboog / Golfarm

8

Hernia

12

Tinnitus

10

Heupaandoening

6 – 8

Trombose / Phlebitis

3 – 5

Hoesten

8

Verhoogde Polsslag

5

Hoofdpijnen / Migraine

6 – 8

Vermoeidheid

19

Hooikoorts

10

Verstuikingen

10

Immuniteit

10

Vetzucht

10

Incontinentie

5

Vinger- en Armpijnen

15

indigestie

6 – 8

Virusinfecties

5

Ischias, chronisch

17

Wondheling

10

 

 

Ziekte van Foehn

4

Werkt magneetveldtherapie wel voor mij?


U zoekt een oplossing voor een lichamelijk of mentaal probleem? U heeft meerdere wegen bewandeld, helaas zonder het gewenste resultaat…

Er zijn veel toepassingsgebieden voor magneetveldtherapie. Op de pagina aandoeningen staat een lijst die u een beeld geeft waar er bijzondere resultaten zijn behaald. Daarbij zijn er een aantal ziektebeelden verder toegelicht, zodat u weet wat magneetveldtherapie voor u kan betekenen.


Hoe ziet een behandeling eruit?

werkt promag wel voor mij?


Hoe het werkt leest u op de pagina ‘Essentie van magneetveldtherapie’.

Eerder eenvoudig en makkelijk!! Met slechts 8 minuten therapie op de mat (‘relaxen’, of tv kijken, muziek luisteren of met een boek…)  wordt uw leven weer veel aangenamer. U brengt uw lichaam meer in balans, of verkrijgt meer energie, slaapt beter, enz. Magneetveldtherapie werkt op celniveau en heeft een blijvend effect!!!

Ons team staat voor u klaar om u in de aanvangsfase naar optimale resultaten te begeleiden! Dit gebeurt telefonisch op afgesproken tijdstippen.

De essentie van magneetveldtherapie


Het is algemeen bekend dat onze aarde een reusachtige magneet is, dit uit zich niet alleen op de Noord- en Zuidpool. Rondom de hele aarde is er een natuurlijk magnetisch veld. Er is geen leven mogelijk zonder dit magnetisme.  Diverse oorzaken (oa Electrosmog…) ondermijnen de magnetische waarden.

Hoe belangrijk is dit magnetisme voor de mens en waar heeft het invloed op?


Verbetering zuurstofopname en immuunsysteem


magneetveldtherapie heeft invloed op de opname van zuurstof

Rode bloedlichaampjes zijn de transporteurs van zuurstof en voedingstoffen naar alle uithoeken van ons lichaam. Als wij mensen ouder worden hebben de rode bloedlichaampjes de neiging ‘aan elkaar te plakken’ waardoor zij steeds minder zuurstof kunnen opnemen en onze stofwisseling  steeds slechter wordt.

 

Elektromagnetische resonantie (= magneetveldtherapie) trekt als het ware de rode bloedlichaampjes weer los van elkaar, hierdoor verbetert de structuur van het bloed en bloedvaten. De transportfunctie van de rode bloedcellen wordt geoptimaliseerd! Eveneens zal deze resonantie een ontspannend en licht verwijdend effect op de dunnere bloedvaten hebben. Beiden zorgen ervoor dat de doorbloeding door heel het lichaam sterk verbeterd wordt. Uiteraard wordt hierdoor ook het immuunsysteem op peil gebracht.


Betekenis van het magnetisch veld voor de mens


Zoals eerder beschreven is het natuurlijke magnetisch veld van de aarde onontbeerlijk voor het overleven van elk levend  wezen. Net als elk ander levend organisme, werkt  het menselijk

lichaam door een netwerk van krachtige elektromagnetische velden die fijn op elkaar zijn afgesteld. Deze regelen de meeste lichaamsfuncties en houden ons in ons natuurlijk evenwicht. De aanwezigheid van dit elektromagnetisch evenwicht wordt door de meeste mensen als ‘wel’ voelen ervaren, zeg maar gezondheid.


Het natuurlijke genezingsproces


Elk lichaam heeft een zelfgenezend vermogen of natuurlijk genezingsproces. Ook dit wordt in balans gebracht of gehouden door het aardmagnetisme.  Helaas is er een on-evenwicht… Magneetveldtherapie herstelt dit en ondersteunt de werking ervan. Hoe dit in zijn werk gaat, is terug te vinden in het cellulair bereik : het magneetveld versterkt de ionenuitwisseling waardoor de stofwisseling en doorbloeding verbetert. De lichaamscellen worden van meer zuurstof voorzien, afvalstoffen worden sneller en beter door het lichaam getransporteerd en afgevoerd waardoor het genezingsproces wordt bespoedigd.

Voedingstoffen : een verbetert metabolisme


Het ‘herstel’ van de functie van de rode bloedlichaampjes door magneetveldtherapie herstelt dus ook  onze stofwisseling in de cellen of beter, het metabolisme van het lichaam herstelt zich.

Energie en informatie


Energie en informatie zijn essentieel voor de opbouw en het functioneren van onze wereld, planten en natuurlijk de mens. We zijn maar gezond wanneer ons ‘informatiesysteem’ de juiste impulsen aan het lichaam geeft die op haar beurt deze ook kan omzetten. Magneetveldtherapie helpt het informatiesysteem met het uitsturen van goede impulsen.Verhoog uw sportprestatie door magneetveldtherapie

Magneetveldtherapie in de sport


Een mens wil steeds zijn grenzen verleggen, ook in de sport… Onze prestaties zijn een rersultaat van trainingsomvang en -intensiteit. Eveneens is voeding van belang voor ons prestatievermogen, maar ook hier hebben we de grenzen bereikt. Tegenwoordig richt men zich in sport op de verbetering van de regeneratie (het herstel).

Sneller herstellen van fysiek zware sportprestaties


verhoog sportprestaties met promag

Magneetveldtherapie werkt geleidelijk. Het lichaam ervaart de werking en zal veel sneller herstellen na  zware fysieke inspanningen. Bovendien gaan uw prestaties en uithouding sterk vooruit! Wij hebben meerdere topsporters als klant. (voetbal, wielrennen, autosport…)

Regelmatig gebruik van magneetveldtherapie dringt de kans op blessures enorm terug.  Mocht u helaas toch geblesseerd zijn, wordt door magneetveldtherapie de herstelperiode enorm verkort. Eventueel  kunt u voor blessures met de Bandage en Staaf de therapie lokaal toepassen.

Door de geleidelijke werking kunt u magneetveldtherapie langdurig en zonder risico gebruiken. In de eerste weken van het gebruik wordt u begeleid om voor u de meest optimale resultaten te bereiken!

Sportbeoefenaars van extreme sporten, duursporten zoals marathon, triathlon, wielrennen, maar ook voetballers herstellen sneller na zware wedstrijden dankzij magneetveldtherapie.Publicaties


Goede en betrouwbare informatie over MVT is niet gemakkelijk te vinden. Wat niet wil zeggen dat het er niet is. Hieronder treft u een aantal documenten aan, geschreven door derden op basis van wetenschappelijk onderzoek.

ADHD


Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ook bekend onder de naam Hyperkinetisch Syndroom) wordt gekenmerkt door een complex van symptomen. Magneetveldtherapie dient ter verbetering van de doorbloeding en vormt een brede ondersteuning van de natuurlijke zelfgenezing. Magneetveldtherapie draagt bij aan een stabilisering en verbetering van het algemeen welzijn en de behandeling van ADHD-patiënten. Vraag het hele artikel over MVT en ADHD hier aan.

Algemeen


Handleiding voor een goed gebruik van de PROMAG matras. In deze handleiding treft u informatie en wetenschappelijke achtergronden van magneetveldtherapie en hoe u de PROMAG matras in gebruik neemt. Vraag de handleiding hier aan.

Chronisch ontstoken darm (colitis ulcerosa en Morbus Crohn)


Darmaandoeningen met chronische ontstekingen die het leven van de betreffende patiënten enorm kunnen belasten zijn een steeds vaker voorkomend ziektebeeld. Ondanks uitgebreide onderzoeken zijn de oorzaken voor deze ziekten nog altijd niet duidelijk vastgesteld. Er wordt uitgegaan van een gecompliceerd samengaan van genetische, immunologische, infectieuze en psychische factoren. Magneetveldtherapie verbetert de stofwisseling. Vraag hier het hele artikel over MVT en chronisch ontstoken darm hier aan.

Fibromyalgie


Fibromyalgie is één van de zogenaamde wekedelen-reumatische aandoeningen die zo’n 60% van alle vormen van reuma omvatten. Deze aandoening tast niet direct de gewrichten aan maar manifesteert zich in bindweefsel, pezen en banden. MVT draagt bij aan een stabilisering en verbetering van het ziektebeeld fibromyalgie. Vraag het hele artikel over MVT en fibromyalgie hier aan.

Hart- en bloedsomloopstoornissen


Magneetveldtherapie verbetert de doorbloeding en vormt een brede ondersteuning van de natuurlijke zelfgenezing. Uit onderzoek is gebleken dat een magneetveldsysteem kan bijdragen aan een stabilisering en van het algemeen welzijn en de behandeling van hart- en bloedsomloopstoornissen.

Wil u meer lezen over de werking van magneetveldtherapie voor hart- en bloedvaten, vraag dan het artikel MVT en Hart- en bloedsomloopstoornissen hier aan.


Migraine


Migraine is een plotseling optredende ernstige hoofdpijn, meestal beperkt tot één kant van het hoofd. De bonzende pijn die zeer doordringend en kwellend is, begint meestal in het voorhoofd of de slapen, en spreidt zich dan uit over de halve schedel. In sommige gevallen wordt de pijn in het hele hoofd gevoeld. Een migraine-aanval kan verschillende uren tot verschillende dagen duren. Magneetveldtherapie is een complexe methode die via een betere doorbloeding en verhoogde zuurstofopname bijdraagt aan de celstofwisseling in het hele organisme. Vraag hier het hele artikel over MVT en Migriane aan.

Osteoporose


Met osteoporose wordt het verlies van botdichtheid aangeduid die de normale hoeveelheid op de betreffende leeftijd overschrijdt. Omdat de botten aan een levenslang proces van opbouw en afbraak onderhevig zijn kan de botafname (“ontkalking”) zowel veroorzaakt worden door een verminderde botvorming als door een sterkere afbraak. Magneetveldtherapie dient ter verbetering van de doorbloeding en vormt een brede ondersteuning van de natuurlijke zelfgenezing. Vraag het hele artikel over MVT en osteoporose hier aan.

Restless Legs Syndroom


Het Restless Legs Syndroom (RLS – onrustige benen) is een relatief veelvoorkomende ziekte. RLS wordt tot de chronische zenuwaandoeningen gerekend omdat de symptomen gekenmerkt worden door bewegingsdrang en gevoelsstoornissen, hoewel er geen ziekelijke structurele veranderingen binnen het zenuwgestel kunnen worden vastgesteld. De sterke drang om de ledematen te bewegen kan slechts korte tijd worden onderdrukt. Deze drang wordt tenslotte zo sterk dat de patiënten opstaan en moeten lopen. Vraag hier het hele artikel over Restless Legs Syndroon en MVT behandeling aan.

Spierpijn


Verkeerde en buitensporige voedingswijzen zijn de belangrijkste redenen voor overvloedige zuurvorming tijdens de stofwisseling. Het neutraliseringsysteem van het eigen lichaam kan dit zuurgehalte niet langer effectief elimineren. Het overtollig zuur wordt vaak jarenlang opgeslagen in bindweefsel en organen. Dit leidt tot een chronische, zich langzaam opbouwende verzuring van het organisme. Een goede behandeling met magneetveldtherapie in combinatie met een gezond eetpatroon verhelpt dit probleem. Download het hele artikel over MVT en spierpijn hier.

Sport en beweging


Verkeerde en buitensporige voedingswijzen zijn de belangrijkste redenen voor overvloedige zuurvorming tijdens de stofwisseling. Het neutraliseringsysteem van het eigen lichaam kan dit zuurgehalte niet langer effectief elimineren. Een goede behandeling met magneetveldtherapie in combinatie met een gezond eetpatroon verhelpt dit probleem. Vraag hier het artikel over MVT en Verzuring aan.

Vermoeidheid (CVS)


De uitwerkingen van de MVT op mensen zijn vastgelegd in een Europees onderzoek dat onder leiding van de Academie voor Bio-energetica door artsen is uitgevoerd. Er werden in totaal 2031 gevallen geëvalueerd, waaronder 63 die beantwoordden aan het klinische beeld van moeheid of het vermoeidheidssyndroom. Vraag hier het hele artikel over MVT en Chronisch VermoeidheidsSyndroom aan.

Het basispakket voor magneetveldtherapie


Het basispakket bestaat uit een matras, netsnoer en een generator. Met de generator (magneetveldgenerator) stelt u de gewenste tijd en frequentie in. De matras is in blauw-groen katoen uitgevoerd of in simili (skai of kunstleder). Het toestel is eenvoudig in gebruik en voor velerlei toepassingen inzetbaar. Er is geen technische of medische achtergrond nodig.  Niet te verwarren met een magneetveld-slaapsysteem, waarvan het gebruik en inzetbaarheid eerder beperkt is.

Technische omschrijving


Certificatienummer 10-137 en bevestigt de werking en kwaliteit volgens de normering Anhang VI Richtlinie 93/42/EWG.

Matras


de promag matras

Afmetingen:

190 x 85 cm (stof-textielversie); 190 x 60 cm (Simili-kunstleer, skai-versie)

Capaciteit:

12 V pulserend 0,7 A

Veldsterkte:

0,56 mT max.


Magneetveldgenerator


 promag magneetveldgenerator

Type:

CE 1275

Capaciteit (Vermogen):

12 V DC / 8,5 VA

Uitgang:

12 V / 6,5 W

Frequentie:

1 – 19 Hz

Magnetische inductie:

0,56 mT max.

Automatische uitschakeling:

Van 1- 4 Hz geen uitschakeling Van 5 – 19 Hz na ca. 30 minuten


Stroomvoorziening


 

Model:

GA48D1201000GS

Input:

230 V AC 50 Hz

Output:

12 V DC 1000 mA

Voordelen van magneetveldtherapie


 • Met slechts 8 minuten per dag op de matras te rusten of te ‘relaxen’, boekt u snel resultaat.

 • Deze therapie gebruikt u wanneer het uitkomt, makkelijk thuis, op reis of waar dan ook.

 • U kan magneetveldtherapie langdurig en zonder risico gebruiken, zonder enige nevenwerking.

 • In de eerste weken van het gebruik wordt u telefonisch begeleid zodat u de meest optimale resultaten bereikt!

 • Fabrieksgarantie : 2 jaar.

Toepassingsmogelijkheden van magneetveldtherapie


Magneetveldtherapie kent een brede waaier van mogelijkheden, derhalve zijn er diverse toepassingen mogelijk. De onderstaande lijst is niet volledig… maar geeft u een beeld waar reeds bijzondere resultaten werden behaald.

 • Pijntherapie : betere functionaliteit van het bewegingsapparaat (spierpijn, rugpijn, spierspanning, Lumbago, neksyndromen, fibromyalgie, CVS, MS),

 • Versterken van het immuunsysteem : verhoging van de afweer (chronisch ontstoken darm),

 • betere kalkvorming en sneller herstel van botbreuken of sportblessures,

 • Verbetering van zuurstoftransport door rode bloedlichaampjes (hart- en vaatziekten, migraine),

Wondgenezing, bloedsomloopstoornissen, duizeligheid, oorsuizen (tinnitus), ademhalingsbeperkingen, coronaire ziekten,

 • Stimulering en verbetering van het metabolisme : desintoxificatie, ontslakking, ontzuring,

 • Harmonisatie van het vegetatieve zenuwstelsel: slaapstoornissen, stress vermindering, mentale stabiliteit, migraine, hypertensie, functionele stoornissen,

 • Genezen van huid-aandoeningen : eczeem, psoriasis, ulcera cruris, brandwonden, wondgenezing, afsterven weefsel (necrosen),

 • Rehabilitatie : sneller herstel na beroerte,

 • Hulp bij psychische aandoeningen : depressie, depressieve gemoedstoestand.www.checkupandhealth.nl checkupandhealth@gmail.com Tel: 0617644610


 • Werkt magneetveldtherapie wel voor mij
 • Hoe ziet een behandeling eruit
 • De essentie van magneetveldtherapie
 • Verbetering zuurstofopname en immuunsysteem
 • Betekenis van het magnetisch veld voor de mens
 • Het natuurlijke genezingsproces
 • Voedingstoffen : een verbetert metabolisme
 • Verhoog uw sportprestatie door magneetveldtherapie Magneetveldtherapie in de sport
 • Sneller herstellen van fysiek zware sportprestaties
 • Publicaties
 • Chronisch ontstoken darm (colitis ulcerosa en Morbus Crohn)
 • Hart- en bloedsomloopstoornissen
 • Het basispakket voor magneetveldtherapie
 • Voordelen van magneetveldtherapie
 • Toepassingsmogelijkheden van magneetveldtherapie

 • Dovnload 65.3 Kb.